26828080

Ole Christophersens Køreskole blev grundlagt i slutningen af 2001, umiddelbart efter at uddannelsen som kategori B ( Bil ) kørelærer blev bestået d. 20 november 2001.

Den 21 juni 2007 bestod Ole uddannelsen til kategori A ( Motorcykel ), så der nu også tilbydes motorcykel kørekort i køreskole.

Her i køreskolen slår vi ikke så meget på pris, men derimod på kvalitet…. Der er køreskoler hvor teoriundervisningen foregår via PC undervisning, hvilket jeg på ingen måder vil anbefale.. Hos Ole´s køreskole foregår teoriundervisningen ved personlig undervisning, hvilket giver os som kørelærer en meget bedre føling med, hvor langt hver enkelt elev er nået.

Her i køreskolen er der selvfølgelig ubegrænset teoriundervisning med i prisen, dvs. at du ikke kommer til teoriprøve før du føler dig klar til denne… Vi er lige så interreseret i, at du består prøverne første gang, som du selv er.. Det er nemlig den bedste reklame. ;o)

Du kan evt. gå ind på www.dumpeprocent.dk og tjekke andre elevers oplevelser i div. køreskoler.. Inden du beslutter dig for valget af køreskole.. Det skal både være sjovt og lærerigt, at tage kørekort.

Køreskolen har en meget lav dumpeprocent,

Hos Ole´s køreskole får du en seriøs & brugbar undervisning!
Køreskolen består af 3 kørelærere.

Ole Christophersen, indehaver af Ole´s Køreskole,
18 års erfaring som kørelærer.

 

 

 

 

 

Ole’s Køreskole har også 2 assistentkørelærer til at varetage oplæring af elever nemlig:

      – Maybritt Millek

      – Johannes Nordild

  • Til sammen har vi OVER 80 års erfaring, som Kørelærer… Din sikkerhed!

 

Du er altid velkommen til at ringe til Ole for et uforpligtende tilbud.

Ring til Ole Christophersen for mere info 26 82 80 80